Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business är en prenumerationstjänst från Microsoft som erbjuder en uppsättning av deras produkter till företagskunder. Framförallt är det molntjänster kombinerat med lokalt körda applikationer som t ex Office paketet.
Molntjänster som Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Teams etc är bara ett axplock av vad man får med i sin prenumeration. Fullt skalbart och passar likväl den enskilde näringsidkaren som det stora företaget (Kostnad per användare).

ed-hardie-xG02JzIBf7o-unsplash (1)

Microsoft 365 för företag

Med Microsoft 365 Business får du en IT-plattform som innehåller all den grundläggande programvara och säkerhet som ditt företag behöver.

Produkter som Microsoft Exchange Online, Microsoft Teams, Microsoft OneDrive är bara några av dom molntjänster som ingår. Dessutom med ett stort säkerhetstänk vilket minskar risken för att utsättas för phishing, malware osv.

img2664963103812438599

Vi hjälper dig hela vägen - hela tiden

Microsoft 365 är en molntjänst som är i konstant utveckling. Därmed räcker det inte med att installera vid ett tillfälle, utan miljön behöver även förvaltas.
Vi hjälper er både med att komma igång, men även med löpande förvaltning av er miljö. Dessutom ingår det i vårt månadspris, vilket gör att ni får en bättre koll på era kostnader.