Hårdvara

Inköp av hårdvara är en av våra expertiser. För visst kan det vara en djungel av alternativ, vilket försvårar beslut. Vi har bra koll på vad som är gångbart och vilka alternativ som är bäst för just dig och ditt företag.
Välkända varumärken är vårt motto. Vi är helt oberoende, men väljer ändå att arbeta med några få varumärken som vi vet håller hög kvalitet.

29256872

Dator.

När man köper en ny dator till sitt företag så är det en del nycklar att tänka på. Dels hur länge man har tänkt att använda datorn (3-4 år brukar vara regel), dels vad man använder den till, samt hur mycket man använder den.
Det handlar framförallt om rätt kvalitet och därför är det viktigt att man väljer en dator som klarar av jobbet.
Hos oss får du den hjälp med inköpet som du behöver. Dessutom får du hjälp att komma igång med din nya dator 🙂

original

Tillbehör

När det gäller tillbehör så finns det en hel del att tänka på. T ex, skall ju använda mig av extern skärm? Förflyttar jag mig ofta? Är det fler än jag själv som skall använda arbetsplatsen?

Dockningsstation är ett riktigt bra tillbehör som gör att du kan koppla fler skärmar till din bärbara dator. Men se upp, det finns en uppsjö av dockningsstationer och alla passar INTE till alla datorer.

Självklart hjälper vi dig även med vilka tillbehör du behöver.

transfer_0317-780x520

Byte

Har du redan idag en dator eller annan utrustning, men behöver byta ut, så har du kommit rätt.
Vi vet att det kan vara krångligt att få över dina dokument, program osv till den nya datorn.

Därför hjälper vi dig!
När du köper din dator från oss, så erbjuder vi självklart även att hjälpa till med att flytta från den gamla. Så att du kan fokusera på att driva ditt företag, istället för att krångla med datorer.
Smart va? 🙂